Periode:Niveau:Groep:Prijs:Inclusief:

 

Op aanvraagalpiene ervaring en sportklimervaring
conditiekwalificatie 3


4 deelnemers, tot maximaal 8 op 2 gidsen€ 630,-5 dagen berggidsDeze vijfdaagse licht-gevorderdencursus biedt alpinisten met opgedane ervaring uit een basiscursus het zetje in de rug om daadwerkelijk zelfstandig tochten te gaan maken of dient uitstekend als opfriscursus voor als u al een poosje niet in alpien terrein geklommen hebt.

Het basiskamp is de camping in Ailefroide. Een prachtige plek, mooi ingeklemd tussen de granietwanden onder de Pelvoux.
Vanaf de camping, of de berghut Cesanne bij Pré Mme Carle zullen we de bergen intrekken om alle skills weer te trainen, maar ook mooie toppen te beklimmen. Zo kunnen we de Dome de Neige, Point Louise of Pic de Neige Cordier beklimmen vanuit de refuge des Ecrins of de Pointe de Cineaste en Montagne des Agneaux vanuit de refuge du Glacier Blanc.

Een huttentrektocht met tussendoor het beklimmen van bergtoppen behoord ook tot de mogelijkheden. Een dag rustiger aan met ontspannen rotsklimmen boven de camping of een uitstapje naar een mooie top in de Queyras, zoals de Monte Viso aan de Italiaanse grens ligt vlakbij..

In dit gebied zijn we flexibel en zijn er talloze mogelijkheden om tochten te maken in gecombineerd terrein of de rots. Het weer is vaak stabieler dan elders in de Alpen waardoor er een grotere kans bestaat om daadwerkelijk mooie toppen te beklimmen.

Dit is een Alpiene cursus in een prachtig Frans bergmassief met het doel de deelnemer voldoende vertrouwen en zelfstandige bagage mee te geven.

 

HOME

PORTRET

FRIENDS


CONDITIEWIJZER


MATERIAALVERHUUR


LE BELVEDERE

ALGEMENE VOORWAARDEN

INSCHRIJVEN

CONTACT

Martijn Schell

La Combe

05600 Saint Crépin

FRANCE

+33-492 45 36 04

info@martijnschell.nl

Alpinisme Vervolgcursus
IJs en rotsklimmen in de Ecrins

WINTERPROGRAMMA 2019

OSkiprogramma PowderGuidesO.

IceDreamO.

IcePrestigeO.

 

 

ZOMERPROGRAMMA 2019

Alpinisme BasiscursusO.

Alpinisme VervolgcursusO.

Sportklimmen Val DuranceO.

Klimmen in de DolomietenO.

Plaisir EcrinsO.

MaatwerkO.

 

© Copyrights Martijn Schell, 2016.
Alle rechten voorbehouden. All rights reserved.Disclaimer


INSCHRIJVEN